RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Сумне видовище: в мережі показали фото покинутої елітної школи Ахметова в Донецьку

В окупованому терористами Донецьку стоїть занедбана елітна школа "Григорівська".

Про це у своєму блозі написав журналіст Денис Казанський.

"У 2012 році в Донецьку було презентовано проект елітної міжнародної школи "Григорівська". Планувалося, що це буде перша школа в Донецьку, навчання в якій буде проводитися одночасно з української та міжнародної програм, а випускники отримуватимуть атестат української і диплом міжнародного зразка. Свої двері для учнів школа повинна була розкрити 1 вересня 2014 року, але так вийшло, що до цього часу Донецьк "звільнили" від усього платоспроможного населення, і в школу стало нікому ходити. в результаті вона так і не була відкрита", - розповів журналіст.

За словами Казанського, в даний час школа "Григорівська" стоїть занедбана, територія її заросла бур'яном. Залізну огорожу частково вкрали, і замість неї поставили дерев'яний паркан.

"Кругом тлін і порожнеча ... Пройшли ті часи, коли в Донецьку були потрібні елітні школи. Більше місто в таких об'єктах не потребує. Навіщо міжнародна школа, якщо з паспортом "ДНР" все одно нікуди не поїдеш?. Тепер в школах Донецька дають зовсім інші знання ...", - резюмував Казанський.

Раніше "Апостроф" публікував матеріал про те, що окуповані території все більше нагадують "острів невезіння".