RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Радник Порошенка зробив радикальну пропозицію щодо голосування для жителів Донбасу

Позаштатний радник президента України Олександр Пасхавер вважає, що для жителів Донбасу в майбутньому потрібно ввести обмеження у виборчому праві.

Про це він заявив виданню "Дзеркало тижня".

"Особливий статус і особливе становище цих економічних зон повинні припускати наявність, скажімо так, демократії місцевого розливу. Тобто повинні бути присутніми певні обмеження. Наприклад, обмеження у виборчому праві - жителі можуть голосувати на місцевих виборах, але не можуть - на загальнонаціональних", - зазначив Пасхавер.

За його словами, багатьом ця пропозиція здасться шокуючою, як втім, і сама ідея про створення вільної економічної зони (ВЕЗ) на Донбасі, фактично закритої від країни.

"Ті, хто шокований, можуть подумати про альтернативу. Але при цьому віддавати собі звіт, що boggy відновлення країни, без належних засобів, без сталінських методів, просто не дасть результату. Просто виснажить нашу країну як в економічному відношенні, так і в політичному. Я поки не бачу іншого реального способу вирішити проблему", - підсумував радник президента.

Як повідомляв "Апостроф", раніше заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука розповів, що робити після війни на Донбасі.