RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

"Переворот" в Луганську: з'явилися цікаві відео з технікою бойовиків ДНР

Опубліковано відео, як колона вантажівок і бронетехніки виїхала з окупованого Луганська в Донецьк через Дебальцеве.

Про це пише розвідувальне співтовариство Conflict Intelligence Team на своїй сторінці в Facebook.

"27 листопада на каналі "Дебальцеве Онлайн" в YouTube було опубліковано два відео. Повідомлялося, що вони зняті в районі Дебальцево і що на них колона "ДНР" повертається з Луганська після перевороту. Ці відео вдалося геолоцирувати. Виявилося, що вони зняті на південний захід від Дебальцеве, а колона дійсно рухається в напрямку Донецька", - йдеться в повідомленні.

На кадрах видно, як колона вантажівок і бронетехніки виїхала з окупованого Луганська в Донецьк через Дебальцеве. На одній з машин немає номерних знаків, на деяких вантажівках помітна напис "Чечен".

На відео також видно, що БТР під номером 773 рухається в Донецьк під прапором "ДНР". При цьому 21 листопада донецькі бойовики заперечували участь своїх сил у подіях в Луганську.

Нагадаємо, що в результаті кризи всередині окупованого Луганська ватажок терористичної "ЛНР" Ігор Плотницький пішов у відставку, після чого був призначений новий "виконуючий обов'язки голови" Леонід Пасічник. На літаку Плотницький долетів до Москви, а пізніше приєднався до парламентерів в Мінську.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Путін із задоволенням пішов би з Донбасу: що йому заважає".