RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Відступаємо на всіх фронтах: бойовик ДНР зробив сумне визнання

Військовий кореспондент терористичної "ДНР" Геннадій Дубовой зробив визнання, що бойовики з-за таких як пропагандист "ДНР" Костянтин Долгов відступають на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Necro Mancer, який спеціалізується на моніторингу незаконних збройних формувань.

"Останнім часом у мене постійно запитують, хто такий Костянтин Долгов і чому він поливає брудом нашу Республіку. Відповідаю. Він - ніхто. Нуль. Чи не колишній ні в одному бою. Тупий масовик - витівник. Через таких, як він ми програли в Харкові. через подібні йому ми відступаємо на всіх фронтах. Чому Республіка йому платила гроші ... вибачте ... не знаю. Запитайте у керівництва Республіки. Мені ніхто і ніколи не платив. Цей пост - відповідь на обридлі питання, і тільки" , - пише блогер з посиланням на військового кореспондента терористичної "ДНР".

Як повідомляв "Апостроф", раніше координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук заявив, що протягом 2017 року Росія провела ряд серйозних змін в створених нею окупаційних військах на Донбасі, що призвело до значного підвищення рівня підготовки бойовиків.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": "У Путіна два варіанти по Донбасу, в 2018 році доведеться зробити вибір - Дмитро Тимчук"