RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Втратили довіру: владі України озвучили серйозне попередження і дали пораду з приводу Рубана та Савченко

Українській владі слід засудити Надію Савченко та Володимира Рубана за будь-який переконливо доведений злочин і лише потім починати глобальні процеси про державну зраду.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів заступник голови Служби безпеки України в 2014-2015 роках Віктор Ягун.

"Ситуація дуже проста. В Америці, коли зрозуміли неможливість довести, що Аль Капоне - вбивця, його посадили за несплату податків. Неважливо, чому його посадили, головне, що він сидить. Так давайте зробимо так: ось перевіз Рубан зброю, так візьміть окремо цю справу. Який факт? Ось він сів в машину, цю машину завантажили, це все задокументовано, він цю зброя перевіз, ця зброя належить злочинцям, терористам - все, посадіть його. А вже в процесі того, як він буде сидіти, доводьте щось більш глобальне ", - вважає Ягун.

За його словами, підхід української влади до цієї ситуації загрожує остаточною втратою довіри з боку народу.

"Починають на дрібних речах робити результат, а насправді люди чекають зовсім іншого. Тому люди зневірилися, тому починається така підтримка Савченко. Ось кілька днів тому вона виступала на каналах, і у неї була просто божевільна підтримка, а це означає величезну втрату довіри владою", - резюмував Ягун.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Всі бояться сказати, хто стоїть за Савченко, а Порошенко зробив помилку - екс-заступник голови СБУ.