RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

Всі новини

Бойовики сильно перелякалися, але ЗСУ ще не наступають: в Україні розповіли, що відбувається на Донбасі

Загострення боїв на Донбасі і просування українських військовослужбовців на деяких ділянках фронту сильно налякали терористів так званих ДНР-ЛНР.

Таку думку висловив "Апострофу" координатор групи "Інформаційне опір", нардеп Дмитро Тимчук.

"Вони якось намагаються реагувати на дії сил ООС. Але ми бачимо, що зараз бойовики проводять інформаційно-психологічну операцію. У район Горлівки було демонстративно перекинуто підрозділ на рівні батальйону, щоб підвищити дух мирного населення, тому що там почали поширюватися панічні чутки про те, що Горлівку "зливають" Збройним силам України. Але цим і обмежиться", - зазначив Тимчук.

За словами нардепа, бойовики зараз намагаються інформаційними вкидання вплинути на ситуацію. Як буде розвиватися ситуація далі на даний момент не зрозуміло.

"Бойовики зараз розповідають, що ЗСУ поперлися в масштабний танкове наступ, а "доблесні ополченці" знищили десятки одиниць української бронетехніки, купу особового складу і так далі. Тобто вони намагаються як заднім числом зміцнити бойовий дух своїх збройних формувань, так і попередити паніку серед цивільного населення", - повідав нардеп.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": ЗСУ оточують з трьох сторін важливі міста на Донбасі: у бойовиків ДНР істерика.