RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Наливайченко звинуватив владу в спробі зірвати його зустріч з виборцями в Ужгороді

Влада перешкоджала зустрічі кандидата в президенти, лідера Руху "Справедливість" Валентина Наливайченка з виборцями в Ужгороді.

Про це повідомляє прес-служба партії.

За інформацією прес-служби, інцидент стався сьогодні в Ужгородській районній клінічній лікарні, де заздалегідь була запланована зустріч кандидата з працівниками.

"Але у день приїзду головний лікар комунального медзакладу повідомив, що зустріч скасована через тиск на нього з боку представників місцевої облдержадміністрації за вказівкою влади", - повідомили в "Справедливості".

"Прикро, що саме тут, в Ужгороді, влада через своїх намісників російськими матюками залякувала керівництво лікарні, щоб не дозволити нашу зустріч. Я всім їм говорю – вам залишилося 40 днів! Припиняйте матюкатись і перестаньте мучити людей. Ми все одно відновимо рух нашої країни в Європу і будемо тут будувати європейську лікарню і будемо підтримуватимемо чудових українських лікарів", - прокоментував інцидент Наливайченко.

Втім, зустріч з виборцями все ж відбулася.

Наливайченко пообіцяв, що у разі обрання президентом планує збільшити фінансування медицини – через збільшення субвенцій.

"Щоб залишилася соціальна ланка медицини, щоб наші медики залишилися в Україні з гідними зарплатами і зовсім іншою підтримкою влади. Моя покійна мама все життя пропрацювала медсестрою, тому я люблю і поважаю медиків з дитинства. І мене тоді пускали в поліклініку", - зауважив політик.