RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Активістка з Дніпра спростувала звинувачення в реєстрації технічних кандидатів

Звинувачення і нібито відкриття справ про реєстрацію технічних кандидатів на виборах в парламент в Дніпрі з боку прихильників політичної сили Загіда Краснова були публічно спростовані Національною поліцією.

Про це у себе на сторінці в Facebook написала активістка партії Загіда Краснова "Громадська сила" Анна Мосьпан.

Активістка вказала на людину, яка розповсюджувала через пресу неправдиву інформацію щодо її та її політичної сили.

"Максим Курячий - нардеп від минулого президента, який і сьогодні заступник голови фракції БПП у Верховній Раді, але ходить на зустрічі і всім людям говорить, що він незалежний кандидат, не соромлячись відхрещуватися від своєї недавньої команди", - написала вона.

Після численних публікацій в пресі Анна Мосьпан переконалася в правоохоронних органах, що поширена інформація є помилковою і ніяких виробництв проти неї відкрито не було.

"Він написав заяву в поліцію, не придумав нічого розумнішого, ніж звинуватити мене в тому, що я домовляюся про реєстрацію технічних кандидатів і по мені відкрито кримінальну справу. Я особисто пішла до слідчого відділу ГУНП, написала запит і отримала відповідь - ні в одній кримінальній справі я не фігурую", - уточнила Мосьпан.

Активістка підкреслила, що очікує від нардепа публічних вибачень за наклеп в засобах масової інформації.

"Чекаю публічних вибачень за наклеп, в іншому випадку буду "мочити" так, що цей пост здасться квіточками", - заявила вона.