RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Глава ХОДА Світлична і гравці ФК "Шахтар" відвідали будинок дитини в Харківській області: фото

Глава Харківської області Юлія Світлична поспілкувалася з вихованцями будинку дитини в Харківській області, ознайомилася з роботою закладу та передала йому необхідне обладнання. З подарунками приїхали також представники чемпіона України з футболу, разом з головним тренером "гірників" Луїшем Каштру, Даріо Срна, Марлосом, Сергієм Кривцовим і іншими футболістами.

Про це повідомляє прес-служба Харківської ОДА.

У будинку дитини "Зелений гай" знаходяться 80 дітей віком від 2 місяців до 6 років з різними медичними діагнозами і особливими потребами.

"Жоден медичний діагноз чи спадковість не змінять головного: кожній дитині потрібна любов і турбота. Змінити світ досить просто - доторкніться до життів тих, кому так потрібна наша турбота!", - написала Юлія Світлична в Facebook.

Гості ознайомилися з умовами проживання дітей, побували в кабінетах медичної реабілітації (ЛФК, фізкультура, гідротерапія, басейн) і музичному залі, де поспілкувалися з малюками. Юлія Світлична подарувала будинку дитини медичне обладнання та дитячі ігри. Луїш Каштру, Даріо Срна, Сергій Кривцов і Марлос привезли дітям подарунки від клубу - м'які іграшки, футболки і альбоми.

"Привнести щось в життя дітей - величезна привілей для нас. Ми можемо дарувати їм моменти радості і завжди будемо це робити. Слава Богу, є такі будинки, які допомагають дітям, інакше що б з ними було? Ми дякуємо всім співробітникам будинку дитини за це. Сподіваюся, у вас будуть сили продовжувати допомагати. Хочу побажати, щоб ці діти в майбутньому бачили кращий світ, ніж ми бачимо його сьогодні. Сподіваємося, що вони будуть щасливі у своєму житті. А все ми повинні вивчити урок з того, що відбувається зараз і трохи змінити майбутнє. Можливо, наші буденні проблеми - це ніщо в порівнянні з тим, що переживають ці діти. Величезне спасибі за прийом і щастя вам!", - сказав головний тренер ФК "Шахтар" Луїш Каштру.