RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

В "Нашому краї" розповіли, як керівництво Миколаївської ОДА дискредитує президента

Новий глава Миколаївської ОДА Олександр Стадник тисне на депутатів облради.

Про це йдеться в заяві Миколаївської обласної організації партії "Наш Край" на сайті облорганізації.

У заяві йдеться, що новий керівник області "намагається встановити контроль за допомогою спроб залякування" депутатів.

"Влада нова - методи старі! Варяги погано знають наш край: переламати депутатів облради не вийде. "Наш край" не дозволить тиснути на депутатів Миколаївської облради", - заявили в партії.

Автори заяви повідомили, що підприємство депутата Миколаївської обласної ради від партії "Наш край" Тахіра Садрідінова "С-Росток" піддалося тиску з боку контролюючих та правоохоронних органів.

"За відсутності засновника і директора, група посадових осіб у складі представників Держпраці, міграційної служби та відділу з протидії торгівлі людьми Нацполіціі зробила спробу провести огляд документів підприємства. При цьому тільки представники Держпраці надали документи про перевірку нелегального працевлаштування", - повідомили в партії.

В "Нашому краї" вважають, що інцидент пов'язаний зі спробою недавно призначеного голови Миколаївської обладміністрації Олександра Стадника встановити контроль над облрадою.

"Президент України обіцяв нову якість політики, тепер ми бачимо цю якість. Такими діями Олександр Стадник дискредитує владу і по її реакції на інцидент буде видно - це самодіяльність нового голови ОДА або політика влади в цілому", - підкреслили в партії.

"На сьогоднішній день фракція партії "Наш край" в облраді є центром формування нової більшості. Тахір Садрідінов, як представник фракції, є одним з кандидатів на керівну посаду в облраді", - резюмували автори заяви.

Як відомо, Олександр Стадник призначений головою Миколаївської обласної державної адміністрації 18 вересня. Тривалий час до цього Стадник працював на різних посадах в структурах Міндоходов і Державної фіскальної служби в Києві.