RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

Всі новини

В селі на Херсонщині за програмою "Велике будівництво" відкриють мультифункціональний стадіон

11 тисяч жителів Чорнобаївської громади Херсонської області невдовзі матимуть можливість займатися спортом на сучасному стадіоні. Його спорудження за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" вже почалась.

"Стадіон із дотриманням усіх необхідних розмірів, розміток, обладнання для проведення занять спорту згідно чинних норм і стандартів. Такий сучасний спортивний об’єкт зовсім скоро буде відкрито у Чорнобаївці", - каже голова Херсонської ОДА Сергій Козир.

Спортивний комплекс включатиме футбольне поле з розміткою і огородженням площею 7 900 кв м, майданчики для стрибків у висоту та штовхання ядра, бігові доріжки та збірно-розбірні модулі для суддів, команд та інвентарю.

Загальна площа стадіону складатиме майже 14 тисяч кв м.

"В результаті завершення проєкту близько 11 тисяч жителів громади матимуть змогу в повному обсязі використовувати потужності стадіону для проведення спортивних заходів та залучення до здорового способу життя", - коментує голова обласної адміністрації.

Як повідомляв координатор "Великого будівництва", заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, до кінця 2021 року в рамках інфраструктурної програми президента Володимира Зеленського передбачено будівництво та реконструкцію 94 стадіонів, 18 спортивних інтернатів і 100 ДЮСШ, а також старт будівництва 19 льодових арен.