RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

"Велике будівництво" Зеленського капітально оновило садочок на Буковині

В Чернівецькій області готують до відкриття реконструйований дитячий садочок "Гуцулятко", що у Селятинській громаді. Заклад дошкільної освіти відновили у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Чернівецька ОДА.

Садочок розташований на місці колишнього єврейського готелю, котрий звели ще 1910 року. За словами директорки Галини Ямніцької, заклад, розрахований на 46 дітей, відвідували удвічі більше малюків. Вихованцям доводилось ділити одну кімнату гігієни, а харчоблок розміщувався у пристосованому приміщенні на подвір’ї.

Відтепер садочок перетворився на сучасну яскраву двоповерхову споруду з власною кухнею та пральнею. "Гуцулятко" матиме чотири групи, кожна з яких отримає вітальню, спальню та ванну кімнати.

"Дуже приємно, що за короткий термін зроблено багато. І не лише швидко, але і якісно, адже це для дітей", – зауважила Галина Ямніцька.

Наразі підряднику залишилися незначні штрихи у внутрішньому оздобленні. В рамках проєкту також облаштували територію дитсадка, тут встановили нові гойдалки, гірки, пісочниці та павільйони.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".