RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У мережі ажіотаж навколо нагородження Аваковим зброєю депутатів Ради: опубліковано фото

У соціальних мережах викликала резонанс новина про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив 88 депутатів Верховної Ради вогнепальною зброєю.

Про це повідомили Українські Новини.

Депутати нагороджені за час перебування Авакова на посаді міністр за особливі заслуги у захисті конституційних прав і свобод людини і громадянина, зразкове виконання службового та громадянського обов'язку, честь і доблесть, йдеться у відповіді МВС на запит журналістів,

При цьому прізвища депутатів не називаються.

Цю інформацію прокоментував відомий блогер під ніком Іван Оберемко на своїй сторінці в Facebook.

"Я взагалі сам-то проти легалайзу зброї (з особистих причин, насправді, і якщо легалайз все-таки трапиться, то навряд чи буду істерити — хіба що зітхну так театрально, типу, ех, ну гаразд, хуй з вами), але от послідовність деяких персонажів доставляє дуже. Доброго ранку, ага", — написав блогер.

Він також нагадав недавню публікацію, в якій Арсен Аваков заявляє, що виступає проти дозволу на законодавчому рівні вільного володіння зброєю в Україні.

"Мені не можна. Тобі не можна. Ми один одного перестріляємо. Ось Ківі можна, він спокійний, він врівноважений", — коментує пост Оберемко журналіст Віктор Трегубов.

"Ківу і від колючо-ріжучого пластикового ножа треба тримати подалі", — відповідає йому Іван Оберемко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков нагородив кулеметом Арсенія Яценюка в його бутність прем'єр-міністром. Також кулемет від Авакова отримав Олександр Турчинов, секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО).