RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Тука заінтригував мережі оголошенням про затримання наднебезпечного злочинця

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, колишній луганський губернатор Георгій Тука розповів про те, що Генеральна прокуратура України затримала неймовірно небезпечного злочинця з великими зв'язками в органах влади, але при цьому не назвав його імені.

Про це Тука написав у своєму Facebook.

"З нетерпінням чекаю офіційного повідомлення від ГПУ. Вчора відбулося (нарешті) затримання надзвичайно небезпечного злочинця. Небезпека полягала не в тому, що він організував стійку злочинну групу під патріотичними гаслами, не в тому, що вони причетні до всього, що тільки можна уявити (вбивства, тортури, викрадення, вимагання, наркотики...). Ні.
Головна небезпека полягала в тому, що, будучи людиною розумною (професійний юрист), цей персонаж невтомно намагався пролізти в органи державної влади!" - пише заступник міністра.

"Неодноразово вдавалося перешкоджати цим спробам. Але енергії цієї людини можна тільки позаздрити. Нещодавно він був помічений в місті Лисичанськ у супроводі кількох народних депутатів під час проведення виїзного засідання Комітету зі свободи слова. Отримавши вночі "фото-звіт", я, чесно кажучи, видихнув - нарешті! Цей "рішала" (або "рішали"), на мою думку, і є головна небезпека для України!!!" - вигукує Тука.

Як повідомляв "Апостроф", кілька тижнів тому слідчі військової прокуратури заявили, що затримали першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації, героя України Миколу Романчука на отриманні хабаря в 90 тисяч доларів