RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На Банковій відреагували на резонансне затримання заступника міністра

Політтехнолог Тарас Березовець, який співпрацює з Адміністрацією президента України Петра Порошенка, прокоментував затримання заступника міністра охорони здоров'я України Романа Василишина, який був спійманий на хабарі.

Про це Березовець написав на своїй сторінці в Facebook.

"Коли я бачу цінності, вилучені в українських чиновників, я розумію, яка в дійсності Україна багата країна. Один на хабарі будує собі підземний бункер, якому позаздрив би Адольф Гітлер, інший збирає так багато папірців з портретами американських президентів, що ними можна обклеїти цілу заміську віллу", — дивується політтехнолог.

"Генпрокуратура свою справу зробила. Тепер справа за судом. Обвинуваченому заступнику міністра охорони здоров'я Роману Василишину можна побажати запастися пачкою памперсів для майбутнього суду. Один недавно не встиг, була біда", — додав Березовець.

Як повідомляв "Апостроф", Служба безпеки України опублікувала відеозапис обшуку у заступника міністра охорони здоров'я України, який був затриманий за отримання хабара.

Раніше прокурор міста Києва Роман Говда заявив, що в ніч на 8 липня завершилася антикорупційна операція з викриття системного хабарництва за участю заступника міністра охорони здоров'я України.