Популярний блогер жорстко відповів Лозі на його заяви щодо України

Український блогер під ніком Look Gorky прокоментував інтерв'ю російського музиканта Юрія Лози, в якому той торкнувся України.

Реакція блогера опублікована на порталі Site.ua.

На слова Лози про те, що ментальність росіян і українців однакова і вона закладена генетично, Look Gorky відповів: "Підкажіть хто-небудь цьому академікові, що ментальність закладається не генетично, а формується під впливом навколишнього середовища під час становлення особистості. Саме тому Лоза виріс при совку ватним пристосуванцем, тупоголовим, але хитрож*пим – а не тому, що дідусь у цьому винен".

Також блогер прокоментував слова Лози про те, що РФ і Україну було вигідно комусь посварити, і "треба відкинути все це лушпиння зараз".

"Ідея, що відкидати лушпиння має Росія, почавши з відкидання Криму і Донбасу, мислителю в голову не пролазить. Пригадується чомусь Людвіг Аристархович, який розглядає купу, що була навалена ним у ліфті: "І хто-о-о-о ж це нас поссва-а-а-рив?..", - з сарказмом пише Look Gorky.

Крім того, він відповів на заяву російського музиканта про те, що на ринку в будь-якому місті України можна купити автомат.

"Я щойно з ринку. Жодних автоматів у продажу немає. Може, у Лози якісь свої ходи на ринках України?" - запитує блогер.

Однак в інтерв'ю він зізнався, що сам особисто не пробував купити автомат на ринку в Україні.

"Тобто – сп*здив. Причому, сп*здив ватний м*дила з країни, що займає одне з лідируючих місць по торгівлі зброєю, в тому числі продає його терористам. Слухайте, а чи не боїться він таке говорити вголос?" - жорстко відреагував Look Gorky.

"Гаразд, вистачить. Вибачте, що зіпсував повітря Лозою. Без підготовки багато читати цю шизофренію небезпечно. Кому цікаво – гуглите першоджерело, тільки спочатку міцно закусіть у зубах палицю. І не забувайте – дідусь старенький, дідусь *бнувся, дідусь багато пив", - резюмував блогер.

Як повідомляв "Апостроф", Лоза заявив, що в Росії безпрецедентна свобода слова.