RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Українське громадянство Ганапольського: журналістка розповіла, що розлютило

Українська журналістка Ірина Сломко з гнівом відреагувала на те, що вчора скандально відомий російський журналіст Матвій Ганапольський отримав громадянство України.

Свою думку на цей рахунок Сломко висловила на сторінці у Facebook.

"НЕ хотіла писати сьогодні. На тлі цинічного і жорстокого вбивства Павла Шеремета говорити якось сил немає зовсім... Але побачила цю фотку і пост і не можу стриматися. Кров закипає. Вчора була у батьків, на жаль, мій тато грунтовно підсів на Ганапольського. Послухала ту ахінею і єресь, яку несе цей псевдо-журналіст. Друзі, це ж просто казковий зв...ц. Його мовлення запросто можна кваліфікувати як розпалювання ненависті і заклики до повалення нинішньої влади. Такої високої концентрації ненависті і зневаги до моєї країни я вже давно не відчувала. І це промивання мізків і нагнітання відбувається щодня", - пише журналістка.

"І що ми бачимо: замість того, щоб СБУ видворила цього псевдо-журналіста з країни, глава АП особисто вітає провокатора і маніпулятора, який в "кисилевщині-стайл" працює проти України, з отриманням українського паспорта і обмінюється думками про розвиток українських ЗМІ!!! Про розвиток ЗМІ, Карл!!!! Мій мозок закипає!!! Шустер, Ганапольський, Гужва, який сьогодні на 112-му цинічно міркував про вбивство Паші, а потім поширює страшне відео останніх секунд його життя...", - обурюється Сломко.

"Всі ці упирі вбивають мою професію, повертаючи їй звання другої найдавнішої... і найголовніше, добивають мою країну! Гірше за все, що журналістська спільнота мовчить... Я не знаю, чому це відбувається...", - зазначає представниця ЗМІ.

Як повідомляв "Апостроф", інші користувачі мережі також бурхливо відреагували на те, що вчора ввечері Ганапольський отримав громадянство України.