RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Мережі потішило ув'язнення українофоба в ДНР

Український журналіст Денис Казанський повідомив про затримання в так званій ДНР директора Донецького енергозавода Євгена Бражнікова, який виявився знайомим скандального прокремлівського блогера Анатолія Шарія.

Про це Казанський повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Це можна дивитися вічно!!", "який жах - сепаратистською посадили на підвал в ДНР", - коментують публікацію журналіста користувачі соцмережі.

Публікуємо відео затримання Бражнікова.

У своєму блозі Денис Казанський зазначив, що Шарій виступив на підтримку, Бражникова, заявивши, що той жодної не диверсант, а патріот ДНР, який допомагав йому (Шарію) розвінчувати українські фейки, а прапор "Правого сектору", який знайшли у директора Донецького енергозавода, він зберігав виключно в туалеті. На доказ цього Шарій опублікував фото зі сторінки Бражнікова "ВКонтакте".

Як пише Казанський, у підсумку виходить, що так зване МДБ ДНР поламала патріота ДНР за осквернення прапора "Правого сектора".

"Кому розкажеш — не повірять. Чоловік пожартував, фотку виклав, похвалився, що прапор у нього на унітазі, а до нього приїхали і прапорець цей підшили до справи. Слава Україні!" - гуморить журналіст.

Також він додав, що Шарій опублікував відео зі зверненням батьків Бражнікова до "керівництва" ДНР, в якому вони пояснюють, що їх син не винен, і просять його відпустити.

"Це варто подивитися. Якщо не знати про це, можна прийняти за уривок з якоїсь кінокомедії", - пише Казанський.

Як повідомляв "Апостроф", Казанський вважає, що офіс нардепа від Оппоблока Сергія Тарути в Донецьку підпалили навмисно сепаратисти.