RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Шум навколо АТОшних фото: відомому російському журналісту вказали його місце

Український блогер Олена Монова жорстко відповіла російському журналістові та письменникові Сергію Лойко на звинувачення в постановочному характері пронизливих фото із зони АТО, які зробив радник міністра оборони України Дмитро Муравський.

Про це вона написала у своєму Facebook.

"Мене і інших українців Лойко обізвав совком і бидломасою за те, що посміли сказати йому, що не варто ідеалізувати Савченко в своїх мемуарах. Щось з ним не так", "Хай би вони всі ніяких книг про нас не писали. Ні хороших, ні поганих. Перестанемо вранці в мережу заходити і дивитись, чи немає 200-х-самі напишемо. Талантів у нас своїх вистачає. А їм головне побажання-від*ться!", "А можна запропонувати застрелитися самому пану Лойко? Він давно втратив береги, забуваючи, хто він, звідки, куди приїхав і кому читає свої кінчені нотації", "Там у процесі з'ясування, хто на кому стояв, виплили дивовижні подробиці особистого життя пана Лойка і його творчої роботи над одіозною книгою. З людиною краще поруч не стояти", - з гнівом пишуть українці в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", сам Муравський зізнався, що деякі з його вражаючих фотографій про війну на Донбасі є постановочними.