RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Шаріат не пройде: соцмережі обурили слова людини Авакова про жінок

У мережі викликало хвилю обурення нетолерантне висловлювання на адресу жінок, зроблене начальником поліції Донецької області В'ячеславом Аброськиным.

На своїй сторінці Facebook він написав про злочини, скоєні жінками, зазначивши, що скоро чоловіків треба буде заносити до Червоної книги як вимираючий вид".

"Дядько, шаріат в Україні не пройде, зарубай собі....де-небудь, поки цього не зробила якась жінка)))", "Дуже шкода, що у нас такий пост "прокотить". Десь в паралельній реальності затаврували б ганьбою і зняли з посади. Слабоумство і відвага. Або просто слабоумство", "В'ячеслав. Найчастіше якщо жінка взялася за таке, то причина саме в чоловікові. З особистого досвіду кажу. Ножа в руки не брала, гальма ще працюють, але чашкою відбивалася", "Чоловіче, а по домашньому насильству і згвалтуванням статистику не хочете надати? Страждальці, блін", - пишуть в коментарях.

Як повідомляв "Апостроф", психолог Олена Савінова викликала в мережі шок своєю різкою критикою несамовитого флешмобу "Я не боюся сказати" в українському сегменті соцмережі.