RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Мережі розбурхало відео допиту одіозних екс-регіоналів

У користувачів соцмережі викликало бурхливу реакцію відео перехресного допиту колишніх народних депутатів України від "Партії регіонів" Володимира Ландіка і Володимира Медяника.

Відеозапис було опубліковано на YouTube.

Український журналіст Денис Казанський на своєму сайті навів найбільш цікаві, на його думку, фрагменти допиту одіозних політиків.

"Як добре, що це відео оприлюднили. Тим, хто цікавиться історією донецько-луганських кланів, цей запис принесе багато приємних емоцій. На ньому півтори години говорять ті, кого недавно вважали міцними господарниками. Кілька років тому вони були елітою Луганська, а тепер свідчать один проти одного в суді.

Найбільше мені сподобався діалог про розподіл рекламних бордів. Ландік розповів, що його борди віджали Медяник з Єфремовим, Медяник розповів, що це був не він, а насправді у нього самого віджали борди Дзонь з Тихоновим. Тихонов, якщо б не втік у Росію, мабуть, звалив би ще на когось...

Двадцять років ці люди мордували Луганську область, поки не перетворили її в найбільш небажане місце для життя на карті Європи. Навіть не уявляю, що спонукало виборців щиро за них голосувати. Примітивні, боягузливі, дріб'язкові хапуги, у яких навіть рейдерство таке ж дріб'язкове та нікчемне, як вони самі. Віджати 12 білбордів — ось він рівень луганських комсомольців-дегенератів. Неможливо повірити, що мільйони людей мовчки терпіли десятиліттями цю ганьба і навіть підтримували його", - написав Казанський у своєму Facebook.

Раніше Ландік розповів про зв'язки затриманого екс-керівника "регіоналів" у Верховній Раді Олександра Єфремова з президентом Росії Володимиром Путіним ще до початку військових дій на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", Володимир Медяник був затриманий в серпні 2016 року на виході з будинку не за адресою проживання.