RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Відомий АТОшник озвучив цікаву аналогію про війну між Україною і РФ

Ветеран АТО Василь Коряк, який ще відомий під позивним "Дансер", провів незвичайну аналогію про військове протистояння України та Росії.

Слова АТОшника передає видання "Обозреватель".

На питання про його ставлення до Мінських домовленостей Коряк відповів порівнянням. Протистояння українських військових з росіянами боєць зіставив з уявною власною зустріччю в темному провулку з "амбалом розміром з Кличком". Коряк упевнений, що в такій ситуації можна уникнути кровопролиття тільки хитрістю і умовляннями, а також за допомогою знайомих.

Боєць упевнений, що розмови про взяття Ростова і Уралу за добу – хвастощі з боку коментаторів. Він вважає, що потрібно реально дивитися на розміри Росії і кількість її населення. Коряк повідомив, що навіть за чисельністю армії Україна не в змозі витіснити російських військових зі своєї території, а також нагадав про те, як у 2014 бійцям практично вдалося відновити контроль над кордоном, але зайшли росіяни і відкинули армію на нинішню лінію зіткнення.

Як повідомляв "Апостроф", боєць АТО дав прогноз щодо відходу російських військових з окупованих частин Луганської та Донецької областей.