RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Скандальна поліцейська погоня у Києві: стало відомо, як обвинувачений повернувся в поліцію

Речник прокуратури міста Києва Надія Максимець прокоментувала інформацію про поновлення на службі в поліції Сергія Олійника, який у лютому 2016 року під час погоні за автомобілем BMW застрелив юнака.

Про це Максимець написала на своїй сторінці в Facebook.

Вона підкреслила, що суд не виносив виправдувального вироку у справі Сергія Олійника. Однак 27 лютого поточного року закінчився термін запобіжного заходу і відсторонення від посади Олійника.

"Розглянути вчасно відповідні клопотання суд не мав змоги, оскільки матеріали кримінального провадження останні три місяці перебували спочатку в Апеляційному, а потім у Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, де вирішувалося питання щодо його підсудності", - зазначила Максимець.

Вона додала, що 11 квітня Голосіївський районний суд міста Києва розгляне клопотання столичної прокуратури про відсторонення Олійника від посади та обрання йому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Як повідомляв "Апостроф", раніше нардеп Ігор Луценко заявив, що Сергій Олійник причетний до фабрикації доказів проти учасників "Автомайдану" під час подій на Майдані.