RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Блогер з Донецька розповів, як на окупованому Донбасі ставлять хрест на освіті

В окупованій бойовиками Макіївці Донецької області вчителям змінили схему нарахування зарплат, яка тепер залежить виключно від бажання директора школи. Про це повідомив місцевий блогер, який пише під ніком "Фашик Донецький", передає "Обозреватель".

"Тепер зряплату вчителям будуть нараховувати особисто директора шкіл. А це значить що? Що не подобаєшся дірехтору - мінус премія, не ходиш на митінгхі ватяні в якості підставки під прапорці - мінус від зряплату ще, не подобаєшся директору - знову невдача, знову зряплата маленька. Ну і так далі ", - написав він.

За його словами, це повністю нівелює поняття "професіоналізм учителя", а також змусить вчителів не критикувати директора або місцеву "владу".

"За бандерівські питання, ти також можеш серйозно зіпсувати собі здоров'я: добрі бабусі-вчителя на тебе полюбому донесуть, а це загрожує православним духовним підвалом з натуральними російськими народними тортурами. 37-й рік в самому розпалі, хто не лиже начальству і не підтримує сепарастов , той смокче чупа-чупс", - додав блогер.

Нагадаємо раніше блогер, який живе на окупованому Донбасі, розповів про особливості ведення бізнесу в ОРДЛО.