RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стало гірше: з'явилося відео з визнанням мешканки Криму про життя після анексії

У Феодосії місцева мешканка, прихильниця російських окупантів, зізналася, що після окупації Криму РФ жити на півострові стало гірше. Відповідне відео з визнанням кримчанки опубліковано на YouTube.

"Я ходила кричала: "Росія,Росія!". Але не гірше ж ми тепер повинні жити. Продукти дуже дорогі. Роботи немає. Жодного заводу не запустили. Просто боляче і прикро, і говорити вже не хочеться. Соромно сказати, але за України жили краще. Так само думають усі", - розповіла мешканка Криму.

У той же час, вона, за її словами, не шкодує про свою підтримку окупантів, тому що "росіянка і народилася там (у Росії)". Крім того, вона поскаржилася, що на тлі різкого погіршення умов життя жителі півострова, які були проти російської окупації трохи "підкрутили патріотизм" її активним прихильникам.

У коментарях під відео розгорнулася бурхлива дискусія з приводу приналежності Криму та про рівень життя у РФ і на півострові до і після окупації.

Нагадаємо, раніше у МЗС України відреагували на чутки про переговори представників США з радником президента РФ Владиславом Сурковим по Криму і Донбасу.