RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Захарченко і Плотницький - лише ширма: військовий експерт розповів, хто ухвалює рішення в ДНР-ЛНР

Ватажки терористичних угруповань "ДНР" і "ЛНР" є лише медійною ширмою для російських функціонерів, які здійснюють реальне керівництво окупованій частиною Донбасу.

Таку думку висловив військовий журналіст, координатор групи "Інформаційне опір" Костянтин Машовець в інтерв'ю "апостроф"

"Там керують люди товариша Суркова (помічника президента РФ Володимира Путіна Владислава Суркова, -" Апостроф "). Це окупований анклав. Керують там люди, які не світяться в ЗМІ і дуже жорстко дотримуються правил конспірації і маскування, тому що пройшли певну підготовку, інструктаж перед, скажімо так, не фіксується відрядженням ", - зазначив журналіст.

За його словами, Захарченко, Плотницького та їхні поплічники значущих рішень не приймають, а лише виконують вказівки з Кремля.

Він додав, що збройні сили "ДНР" і "ЛНР" влаштовані за таким самим принципом.

"Ось ці Моторола ліквідований або Гіві - це теж персонажі. Але рішень на полі бою ні той, ні інший не ухвалювали", - підсумував Машовець.

Детальніше про стан окупованої Росією частини Донбасу читайте у матеріалі "Кремль жорстко замаскував тих, хто приймає рішення на Донбасі - Костянтин Машовець", опублікованому на "Апострофі".