RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Волосся стає дибки: волонтер розповів про "подвиги" батальйону "Торнадо"

Члени добровольчого батальйону МВС України "Торнадо" грабували навіть людей, які допомагали йому матеріально.

Про це заявив відомий український волонтер Леонід Краснопольський в інтерв'ю "Апострофу".

"Я "Торнадо" теж допомагав. Правда, нікому не говорив про це. Там тема була взагалі... Загалом, розповідаю: у мого товариша забрали джип. Точніше, не в нього особисто, а у якогось його знайомого. І товариш мені дзвонить, просить: "Допоможи машину повернути". "Ну, здрастуй! - відповідаю, - як же я тобі допоможу? Я ж на ДНР не впливаю". А він:" Яке ДНР? Це наші! "Торнадо"! "Ну, я і подзвонив їм. Поговорив", - розповів Краснопольський.

За його словами, людина, через котрого він передавав батальйону допомогу сказала: "20 штук гривень - і ми скажемо, де машина стоїть".

"Я говорю: "Ти що, божевільний? Ти прийшов в сандалях і штанях спортивних!" . Вони ж взагалі багато з в'язниць поприходили, з цими татухами - сонце і трактор. Якщо взятися писати про "Торнадо", то роботи на рік вистачить!.." - нарікає волонтер.

Він додав, що члени "Торнадо" закрили батьків спонсора, який купував тепловізори в туалеті і витягли з дому все.

"Телевізори ці тягли, які на х*р нікому не потрібні!... Ось що таке "Торнадо"!" - зазначив Краснопольський.

Він підкреслив, що знає про "подвиги" батальйону не з чуток і тому не здивований тими звинуваченнями, які їм пред'явили правоохоронці.

"Я не думаю - я знаю. Я їх дізнавався в ході процесу - і у мене волосся ворушилися. Не хочу поки про це писати і говорити. Нехай їх уже або посадять, або відпустять", - підсумував Краснопольський.

Читайте також повний текст інтерв'ю Леоніда Краснопольського "Є люди, які наведуть порядок в Донецьку після його звільнення - волонтер з Донбасу", яке опубліковано на "Апострофі".