RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Скандальні дані про покупку Maybach за 2,7 млн євро: з'явилося спростування

Поширена низкою ЗМІ інформація про купівлю Валерієм Хорошовсковким автомобіля MERCEDES-MAYBACH COUPE на Франкфуртському автосалоні luxury-сегменті за 2 734 000 млн євро не відповідає дійсності.

Про це в коментарі "Апострофу" повідомили в прес-службі Валерія Хорошковського.

"Це брехня. Ні Валерій Хорошковський, ні його представили не були присутні на франкфуртському автошоу, і ніколи не робили замовлення на даний автомобіль", - прокоментували в команді Хорошковського.

"Це дешева дезінформація, яка, скоріше за все, була поширена в чиїхось політичних інтересах", - подчёркнулі у відповіді на запит "Апострофа".

У свою чергу Володимир Омелян в Facebook також спростував інформацію про покупку.

"Навіть якщо б ми мали такі кошти, ми б точно не вклали їх в авто, яким би красивим і модерним воно не було", -написав на своїй сторінці в Facebook Володимир Омелян.

Нагадаємо, сьогодні низкою ЗМІ була поширена інформація про нібито придбання MERCEDES-MAYBACH COUPE за 2,7 млн євро. За даними французького таблоїду в списку покупців присутні двоє українських громадян, на сайті вони позначені як Valeriy Khoroshkovskiy citizens: Ukraine Destination: Monaco і Svetlana Bevza citizens: Ukraine Destination: Istanbul (Turkey).

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: