RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Мережу вразила розповідь блогера про одне із великих місць України

За десять років Кривий Ріг практично не змінився, зупинившись у розвитку.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив журналіст і блогер Денис Казанський.

"Я очікував всякого. Але раптом виявилося, що за 11 років не змінилося практично нічого! У тій частині міста, де я жив - 95-й квартал, проспект Гагаріна, Соцмісто, все так і залишилося, як було", - розповідає Казанський.

Журналіст додає, що відбулися деякі зміни, але вони незначні. Місто неначе законсервувався в 2006 році, помічає він.

"Я очікував побачити якісь разючі зміни, я думав, що побачу всюди нові торгові центри, будинки, що будуються, нові автобуси. А побачив рівно той же місто, з якого виїхав в 2006 році. Все-таки міцні господарники - ці діагноз", - додав блогер.

Користувачі соціальної мережі прокоментували даний пост.

"Важко щось додати, крім того, що всі оновлення останніх років відбувалися в центрально-міському районі: Поштова (колишня Карла Маркса), парк Гагаріна", "Все, як ви і писали: тільки гірше. Ремонт жахливий, дихати нічим", "Цікаво було б подивитися місто 15 років тому. Думаю, нічого не змінюється не 10 років. більше. Значно більше. А якщо не враховувати лавочки і тротуар, в укладі життя міста, нічого не змінилося з 1991", - пишуть блогери.

Як повідомляв "Апостроф", користувачів соціальних мереж вразила розповідь блогера Георгія Зотова про життя в районі Моленбек в Брюсселі, більшість населення якого складають вихідці з арабських країн.