RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Новини України - Відомий шоумен пояснив, як виступи українських артистів в Росії грають на руку Кремлю

Українські артисти своїми виступами в Росії свідомо чи мимоволі грають на руку твердженнями Кремля, що війну на Донбасі нібито розв'язала Україна.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів колишній український дипломат і військовий перекладач, відомий ведучий, шоумен Дмитро Чекалкін.

"Це, на жаль, теж один із болісних фрагментів цієї гібридної війни, тому що українські артисти, які вільно гастролюють Росією, свідомо чи мимоволі грають на руку цим твердженням Кремля, мовляв, "це все київська "хунта" замутила, це громадянська війна, а так взагалі ми з українцями – братні народи, нас ніщо не розділяє, це все – вигадки політиків". Ось нещодавно Ольга Сумська заявила, що треба мирити Україну з Росією", - сказав він.

Чекалкін при цьому зазначив, що, на жаль, багато таких сімейних випадків, коли люди так чи інакше пов'язані з Росією і не можуть ці зв'язки порвати.

"На жаль, багато таких сімейних випадків, коли люди так чи інакше пов'язані з Росією і не можуть ці зв'язки порвати. Але деякі при цьому зберігають обличчя, а деякі підіграють російським мас-медіа, які стверджують, що це все – внутрішньоукраїнський конфлікт, а ніяких російських військ там не було, жодних обстрілів, збитих літаків і тисячі могил. Це все, мовляв, "донецькі шахтарі з трактористами" замутили", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі на "Апострофі" - У Києві стільки агентів найстрашнішого ворога України, що ми навіть не підозрюємо - Дмитро Чекалкін.