RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Показати, що ми нічим не відрізняємося: ветеран АТО розповів, навіщо пішов на "Голос країни"

Роман Набожняк, ветеран АТО і засновник проекту Veterano Brownie, виступив на телешоу "Голос країни", щоб розвіяти міф про людей, які пройшли війну, і показати, що вони нічим не відрізняються від інших українців.

Про це він повідомив в своєму інтерв'ю "Апострофу".

"Після першого ефіру побратими, знайомі, військові, говорили: "Ти молодець", "Покажи їм там", "Передай від нас, що ми нормальні!" Не треба робити поділів на те, хто ветеран, а хто загроза для суспільства, все ці розмови про 93% і ще щось подібне", - розповідає Роман.

За словами ветерана АТО, не варто користуватися ярликами і стереотипами. Думку Романа розділяє і його дружина Юлія, зазначаючи, що звичні фрази зазвичай сильно відрізняютсья від реальності. "Є дуже потужний інформаційний дискурс, його створили з початку війни: героїзація, сакралізація ... Так: "він захищав неньку-Україну", "вона дочекалася" та інші пафосні історії, які дуже відірвані від реальності", - говорить Юлія.

Детальніше про Романа Набожняка і життя після АТО читайте в його інтерв'ю "Апострофу": "Важливо пам'ятати, за якої умови в Україні буде мир".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство