RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

На Новий рік загадали бажання: ветеран АТО розповів про свою реабілітацію після війни

Ветеран АТО, засновник проекту Veterano Brownie Роман Набожняк розповів про свою реабілітацію після участі у військових діях на Донбасі і про те, як йому прийшла в голову ідея розпочати власний бізнес.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Коли я повертався з війни зі Сходу, то не мав стовідсоткового розуміння, чим буду займатися, окрім музики. Я демобілізувався в середині жовтня 2016-го року, а на грудень у нас із Юлею були квитки в Азію. Два місяці я займався з психологом, проходив медичну комісію, ремонтував машину, яку купували нам на взвод – готував її до того, щоб відправити хлопцям на передову. Відбувся первинний пошук музикантів, але я розумів, що всерйоз за це треба буде братися вже після подорожі. Я не повертався на попередню роботу, хоча колеги завжди підтримували мене, чекали й говорили, що для мене завжди є місце", - говорить Набожняк.

За його словами, ідея щодо свого бізнесу у нього народилася під час подорожі по Азії.

"Взагалі ідея про те, що ми робитимемо бізнес на кондитерській справі, на брауні, формувалася поступово. В період між поверненням і поїздкою в Азію я готував удома десерти, ми пригощали друзів і одна наша подруга якось сказала: "Ммм, як смачно, вам треба це продавати й поширювати!" Потім, на Новий рік, у Непалі ми загадали бажання: хочемо в новому році відкрити свою справу. Коли почали думати, що би це могло бути, згадали саме цю фразу, що нам треба продавати брауні. Ну і ще сюди додалася історія з Veterano", - сказав ветеран АТО.

"Тож якось ми сиділи на даху, снідали й вирішили: приїдемо й робитимемо брауні, це буде частина ветеранського бізнесу. Коли ми приїхали в Індію, я почав робити первинний бізнес-план, нічого в цьому не розуміючи, але це все побудоване просто на якомусь здоровому глузді й притомності", - додав засновник проекту Veterano Brownie.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Важливо пам'ятати, за якої умови в Україні буде мир - Роман Набожняк про "Голос країни" та життя після АТО

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство