RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Висадив на пустирі: мережу обурив вчинок водія маршрутки щодо дитини-пасажира під Києвом

У мережі бурхливо обговорюють інцидент, що трапився в неділю, 22 квітня, в одному з автобусів під Києвом, в Боярці.

Про те, що трапилося на своїй сторінці в Facebook написала мама хлопчика Sveta Ignatovа.

"22/04/2018 о 16.15 мій син (2004 року народження) сів в маршрутний автобус №720 в місті Боярка за адресою вул. Незалежності 10 (зупинка "Кінотеатр "Космос"). При вході в автобус оплатив проїзд до Києва (до метро "Шулявська") в розмірі 20 грн. Проїзд був своєчасно сплачений в повному обсязі - це проконтролював проводжаючий дитину дорослий (мій батько, який також зафіксував номер маршрутки). Після виїзду з Боярки, а саме на пустирі між Бояркою і Петровським (НЕ на зупинці!) Водій зупинив автобус і, не пояснивши нічого, висадив дитину, якій щойно виповнилося 14 років, ОДНОГО на пустирі біля траси між населеними пунктами, цинічно помахавши наостанок рукою. Дитина подзвонила і встигла сказати, що його висадили з автобуса. Після чого зв'язок з дитиною пропав", - розповіла вона.

Природно, що батьки тут же звернулися в поліцію.

"На зупинці біля метро "Шулявська" автобус (держ. Номер АА9551ОН, належить ПП АТН) був перехоплений. Водій Щасливий Олександр Борисович визнав, що дійсно висадив дитину з маршрутки, виправдовуючи себе тим, що нібито, дитина не сплатила проїзд. Повторюю, проїзд був оплачений відразу при посадці в автобус - є свідок", - додає Ignatovа.

На щастя, історія закінчилася благополучно - дитина знайшлася.

"Не буду описувати того, що ми пережили (це зрозуміло будь-якому). Моральну сторону питання коментувати просто неможливо. ЯК можна висадити дитину одну на пустирі між населеними пунктами, навіть якби він не доплатив?! ЯК можна ніяк не відреагувати, якщо на ваших очах просто в полі висаджують дитину?! Вбила посмішка водія і його зауваження: "Ну не такий вже він і маленький". Так, саме такими "не маленькими" і забиті бази зниклих дітей", - додає мама хлопчика.

"Яка бездушність. У гонитві за грошима втратили все людське", "Напевно всіх водіїв громадського транспорту потрібно відправляти до психологів перш ніж видавати їм дозвіл на перевезення людей. Дуже багато неадекватних", "Однозначно нужно передати діло до суду ...." - коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше соцмережі розгнівало відео інциденту між пасажиром і контролером у Львові.