RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Українці приголомшили суддів конкурсу талантів в США неймовірним номером: в мережі показали яскраве відео

Українська команда підкорила відоме американське талант-шоу "America`s Got Talent" своїм номером з використанням сучасних візуальних технологій.

Відео номера опубліковано на Facebook сторінці "Зроблено в Україні".

Номер "The Escape" ( "Втеча") отримав чотири "Так" від журі 13-го сезону "America's Got Talent" і пройшов у наступний етап конкурсу. Випуск шоу з номером вийшов в ефірі телеканалу NBC 12 червня 2018.

Відзначається, що над номером працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) і компанія PROFI LTD.

"Це один з найбільш неймовірних виступів, який я коли-небудь бачила. Мені дуже-дуже сподобалося!" - сказала супермодель і член журі конкурсу Хайді Клум.

"Захоплююче бачити речі, які ми насправді ніколи раніше не бачили. Це як подорож у майбутнє. Це було досконало", - додав продюсер шоу і один з журі Саймон Коуелл.

Нагадаємо, не так давно українські дресирувальниці кішок Марина і Світлана Савітські успішно виступили на американському телевізійному шоу America's Got Talent 2018, вразивши суддів конкурсу.