RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Розруха замість культури: мережі шокували фото, зроблені під Києвом

Користувачів мережі розбурхали фотографії покинутої і напівзруйнованої будівлі будинку культури в селі Трипілля Київської області.

Відповідні знімки на своїй сторінці в Facebook опублікувала журналістка Лілія Рагуцька.

За її словами, раніше в будівлі будинку культури розташовувалася музична школа, діяло безліч гуртків для дітей, також там розташовувалася бібліотека і вручалися атестати випускникам шкіл.

"Нині - це тупо звалище.У безпосередній близькості до школи - а значить, у зоні доступу дітей. Здається, аварійне. Але зі щонайменше трьома абсолютно відкритими входами.

Я не розумію, навіщо стільки років зберігати подібний жах в самісінькому центрі села. Навіщо наражати на небезпеку дітей, які можуть сюди залізти і покалічитися. Навіщо тримати притон для наркоманів. Чому нарешті не вирішити, що з цим робити - чи відбудовувати (якщо це ще можливо), чи знести до біса. Чому не розібратися з причинами того, що трапилося. І якщо нинішній стан клубу - результат дій чи бездіяльності конкретних осіб - чому не назвати прізвища тих, через кого громаді села було завдано таких збитків", - пише Рагуцька.

Журналістка заявляє, що має намір розбиратися з ситуацією навколо аварійної будівлі. При цьому каже, що вже отримала перші погрози.

Фото: facebook.com/liliya.ragutskaya

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Денис Казанський опублікував відео з Лисичанська, де панує беззаконня і розруха.