RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Напад водія маршрутки на поліцейського під Києвом: з'явилися нові обурливі деталі

Прокуратура відмовляється кваліфікувати напад водія маршрутки на інспектора патрульної поліції в Вишневому за статтею про насильство щодо правоохоронця.

Про це інформує "Київ оперативний".

"Стосовно вчорашнього побиття цим самим водієм інспектора патрульноі поліції прокуратура не бажає відкривати справу по ст 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), спираючись на те, що нібито водій про це не знав. Однак, якщо передивитися відео, там чітко чути, як водій по телефону комусь це пояснює", - наголошується в повідомленні.

Також один з читачів спільноти поділився своїм досвідом спілкування з зазначеним водієм.

"Подивився у вас відео, почитав коментарі (особливо ті, де захищають цього водия) і скажу чесно - я просто в ах ** е!

Розповім тепер свою історію. Було це десь тиждень тому. Маршрутка стояла на кінцевій, тому що набирала людей. Всередині майже нікого не було. Буквально три-чотири людини. В автобус піднялася бабулька. Не встигла вона навіть увійти, як це хамло почало їй хамити, типу "а чого не питаєш чи є у мене пільгові місця, а раптом тут все теж пільговики". Потім, коли він вже хотів вирушити в дорогу - повернувся в салон і знову почав грубіянити жінці "я не зрозумів, ти ще тут? Я ж сказав, що місць немає", - пише він.

За словами пасажира, після того як він заступився за пенсіонерку, водій почав говорити, що в поліції у нього "все схвачено" і погрожувати господарем маршруту.

Як повідомляв "Апостроф", в Слов'янську Донецької області водій автобуса напав на одного з пасажирів і почав його душити.