RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Порошок від листонош: стали відомі цікаві деталі про забавний ноу-хау у бойовиків ДНР

Підприємство "Пошта Донбасу", те, яке оселилося в віджатих відділеннях "Укрпошти", на початку цього року налагодило власне виробництво.

Про це "Апострофу" стало відомо з сепаратиських сайтів.

Зазначається, що в ОРДО пошта випускає не лише конверти с зображенням Гіві і Мотороли, а й пральний порошок. Дивно, але поштовий порошок отримав чомусь зовсім не російську назву Dash, а випускається під маркою зовсім вже провокаційної за звучанням, але модної назви Privatelabel. Як фейкове "міністерство інформації ДНР" пропустило на ринок "піндосівські" бренди – загадка.

Більш того, як стало відомо "Апострофу", на ринок ДНР просочився навіть український "диверсант" – миючий засіб власного виробництва, який так і називається "Український доместос". Дизайн упаковки, природно, запозичений від оригінального товару. Такий бренд взагалі тягне на посягання на "територіальну цілісність ДНР".

До речі, зупинятися тільки на порошку донецькі листоноші не мають наміру і незабаром пообіцяли порадувати своїх клієнтів виробництвом... желейних цукерок.

Детальніше про виробництво бойовиків читайте в матеріалі "Апострофу" - "Чайник-бомба і гігантська гвинтівка: що виробляють окупанти на Донбасі".