RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

​З мостом Путіна до Криму знову виникли проблеми: потрібно ще більше грошей

Завершення робіт щодо забезпечення транспортної безпеки Кримського моста, який з'єднує материкову Росію з окупованих півостровом, знову відкладається.

Про це, посилаючись на власні джерела, повідомляє "Комерсант".

Так, завершення робіт щодо забезпечення транспортної безпеки автоподходов до Кримського мосту з боку Керчі перенесли на початок грудня.

Роботи передбачають будівництво стаціонарних інспекційної-доглядових комплексів для огляду вантажівок. Відзначимо, що здачу проекту вартістю 228 мільярдів рублів вже переносили з 30 квітня на 30 вересня.

Тепер, щоб почати рух вантажівок по мосту з 1 жовтня, окупантам доведеться витратити не менше 50 мільйонів рублів на розгортання мобільний доглядових комплексів. Це, за словами експертів, серйозно обмежить вантажопотоки.

Нагадаємо, що автомобільний проїзд по Кримському мосту, який з'єднує тимчасово окупований Росією півострів Крим з Таманським півостровом, був відкритий 15 травня 2018 року.

Як повідомляв "Апостроф", при будівництві Кримського моста, який з'єднав Краснодарський край РФ з окупованих Кримом, були допущені серйозні порушення.