RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​Кращі в країні: Голик повідомив про завершення будівництва інноваційних дитсадків на Дніпропетровщині

Радник губернатора Дніпропетровської області Юрій Голик повідомив про швидке завершення будівництва перших двох дитячих садків із семи, які будує з нуля Дніпропетровська ОДА.

Про це він повідомив в коментарі "Апострофу".

"Це найкращі дитячі садки країни. Ніколи раніше такі садки держава не будувала. Президент України Петро Порошенко поставив чітке завдання - створити сучасний освітній простір для дітей. Кожен з нових дитсадків розрахований на 115 дітей. Це інноваційні споруди з яскравим сучасним дизайном, створені з використанням енергоефективних технологій", - сказав Голик.

За словами радника губернатора, два дошкільних заклади будуються в селах Обухівка і Підгороднє.

Згідно з інформацією, за проектом дошкільні установи будуть нагадувати стільники, а дитячий садок в Обухівці побудований в стилі шведської архітектури.

Як повідомив Голик, в кожному з таких дитячих садків - власні альтернативні котельні, сонячні батареї на дахах, вікна в підлогу, підлоги з підігрівом, тераси.

Також стало відомо, що Дніпропетровська ОДА відкрила 48 дитячих садків, створивши більше 3000 місць для дітей. Ще 7 дошкільних установ будуються в даний час.