RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​В Одесі вночі стався вибух: є постраждалі

3 вересня в Одесі на вулиці Дальницькій під час гасіння пожежі на станції технічного обслуговування вибухнув газовий балон.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Одеській області.

Як повідомляє місцеве видання "Думська", інцидент стався під час гасіння СТО на вулиці Дальницькій. В результаті вибуху газобалонного обладнання постраждали одеські пожежники.

Разом з тим, в ДСНС відзначили, що пожежники приїхали на виклик в близько 21:00. На місці вони встановили, що сталося загоряння мастильних матеріалів і невідомих речовин на складі на першому і другому поверхах СТО.

"Постійно виникали вибухи невідомого походження. В результаті інтенсивного горіння о 21:19 сталося обвалення даху і пожежа розповсюдилася на площу 150 кв. м. Під час падіння елементів конструкцій даху та гасіння пожежі 4 пожежника отримали травми і бригадою швидкої медичної допомоги з ушкодженнями різного ступеня були доставлені в лікувальні установи", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що рятувальники ліквідували пожежу на площі 200 кв. м. о 22:24.

За місцем виклику було залучено допоміжні служби, аварійні бригади, національна поліція, служба медицини катастроф.

Як повідомляв "Апостроф", в Тернівському районі Кривого Рогу стався вибух в багатоповерховому будинку, внаслідок якого постраждали три людини.