RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У людей в Криму паніка через кислотний туман: в мережі показали фото

Красноперекопськ, що в анексованому Криму, накрив кислотний туман. У людей паніка, вони не знають, що робити.

Про це пишуть жителі міста в мережі. Відповідну інформацію з фотографіями опублікував в Twitter блогер RoksolanaToday&Крим.

"Не знаю, чи залишилися ще в місті люди, які вірять, що місто сьогодні накрив туман. Ага. Туман. На яскравому сонці і зовсім сухий, просочується в приміщення крізь щілини, а при відкритому вікні заповнює всю кімнату", - кажуть кримчани.

За їхніми словами, від кислотного туману у людей течуть сльози і соплі, горло болить і набрякає як при початку ангіни, болить і паморочиться голова, з'являється кашель. По гарячих телефонах відповідають, що це звичайний туман.

"Звичайно ми тут звикли до хімії, але такого раніше не було. Кожен житель міста вміє відрізнити запах брому від аміаку і сірководню, але це завжди було короткочасно, а аміак і сірководень далі заводу не поширювався. Люди давайте хоч щось робити, дзвонити по всіх телефонах. Інакше вся ця історія дуже плачевно закінчиться", - панікують місцеві жителі.

"Кислотний туман схожий на обман .... Схожий на обман сірчаний туман-схожий на обмаааааааан ... Яні Капу панікує, вчора накрило", - написала RoksolanaToday&Крим.

Як повідомляє "Апостроф", жителі села Преображенка Херсонської області страждають від викидів шкідливих речовин в Армянську, розташованого на півночі окупованого Криму.