RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Херсоном розстріляли авто помічника нардепа: названо прізвище

На Херсонщині обстріляли авто відомого аграрія Андрія Федоренка - помічника народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченка.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Херсонської області.

"Легковик обстріляли невідомі на трасі "Херсон – Феодосія". Стрільці зникли в своєму автомобілі в невідомому напрямку. Дві людини, що перебували в обстріляному легковику, госпіталізовані з вогнепальним пораненнями до лікарні Херсона", - йдеться у повідомленні.

За даними видання Depo.Херсон, обстріляна автівка належить херсонському аграрію, керівнику підприємства "Славута Юг" Андрію Федоренку. Він також є помічником народного депутата від "Батьківщини" Юрія Одарченка. На момент обстрілу в автівці аграрій перебував разом із водієм. У машину влучило 14 куль.

Федоренка та його водія вже прооперували, про їхній стан не повідомляється.

Поліція ввела на території Херсонської області оперативний план "Сирена" задля затримання стрільців.

За словами Одарченка, замах на убивство його помічника могли скоїти рейдери.

"Складається страшне враження, що Україна повернулася у лихі 1990-ті. Часи, коли у країні панував кримінал. Вчора ввечері невідомі розстріляли авто власника фірм "ПСП "Ушба" та ТОВ "Славута-Юг", мого помічника на громадських засадах Андрія Федоренка. Зараз він з пораненнями знаходиться у лікарні. Андрія Васильовчиа знають на Херсонщині як активного борця проти рейдерства. Тому цілком зрозуміло, що таким цинічним способом його намагались прибрати", - пише нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", 10 жовтня біля одного зі спортивних клубів в Харкові сталася стрілянина, в результаті якої постраждав бізнесмен.