RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Навколо лікарні в Маріуполі розгорівся скандал: опубліковано відео

У Маріуполі люди скаржаться на персонал обласної лікарні інтенсивного лікування.

Про це повідомляє телеканал TV7.

За словами місцевих жителів, в лікарні лікарі беруть хабарі, а без грошей не надають належне лікування пацієнтам. Однак адміністрація спростовує цю інформацію, наполягаючи, що не залишає без уваги жодного пацієнта.

Як написала мешканка Маріуполя Маша Українська в мережі: "Вже є запит про хабарі від лікаря, коли привезли хлопця з травмою і треба було накласти шви, з його взяли 20 гривень на папери, 60 гривень на плівку і 300 гривень на ліки. І є відповідь, що всі ці гроші вони збирають в касу, а потім закуповують через ProZorro. Більш безглуздого виправдання я ще не бачила".

У репортажі йдеться про некваліфікованих лікарів лікарні, які неправильно лікують пацієнтів. Користувач в соцмережі написала, що в цей медзаклад потрапив її батько. За її словами, він поступив в здоровому глузді і міг сам себе обслуговувати. Однак через кілька тижнів чоловік помер в комі. Жінка звинувачує у всьому лікарів, кажучи про те, що йому не надавали необхідний нагляд. Медики обласної лікарні, в свою чергу, не вірять в це і відповідають, що жодного пацієнта не залишають без уваги.

Активістка Галина Одноріг поділилася, що це не поодинокий випадок в даній лікарні. Також є звернення і інших пацієнтів, які незадоволені медиками.

Як повідомляв "Апостроф", в лікарні Івано-Франківська померла трирічна дитина, батьки звинуватили лікарів, проте медики свою провину не визнають.