RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Трагедія в Керчі: жителів схвилювало питання безпеки в навчальних закладах та дитсадках

Жителі міста Керч в окупованому РФ Криму, де сталося масове вбивство, задалися питанням залишати відкритими або закривати двері в навчальних закладах і дитсадках.

Про це повідомляє блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter.

"Так відкривати або закривати двері? Як правильно?", - питається в пості, де прикріплений скріншот зі словами виховательки дитячого саду. Вона написала, що після бійні в керченському коледжі її хвилює питання безпеки в дитсадку, де не відкриваються двері запасного виходу на пожежну драбину. Також вона просить користувачів мережі підказати, до кого звертатися з даного приводу.

А в іншому пості блогера опубліковано скріншот з питанням про політехнічний коледж, де сталася трагедія. Користувача цікавить, чи завжди там закривають двері на перервах.

Нагадаємо, з нарізки відео інциденту видно, як вахтерка закриває вхідні двері коледжу. Запис розмістили в мережі після трагедії, де зняті моменти вибуху і вбивства людей Владом Росляковим.

Як повідомляв "Апостроф", бабуся Владислава Рослякова, який влаштував стрілянину в керченському коледжі, повідомила, що напередодні бійні онук приходив до неї з двома чоловіками у військовій формі.