RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Севастополі дітей задіяли в комуністичному "шоу": опубліковано фото

В окупованому РФ Криму провели урочистий захід за участю дітей на честь 100-річчя комсомолу.

Про це повідомляє видання "Крим. Реалії".

Збори відбулися у вівторок, 23 вересня, в Севастополі. В рамках проведення заходу в фойє встановили стенд з фотографіями комсомольців різних років. Також включили комсомольські пісні радянського періоду, а гостям роздали номери комуністичної газети "Севастопольська правда".

Розпочався захід з хвилини мовчання на честь померлого російського артиста Йосипа Кобзона. Після цього піонери прочитали вірші, стоячи на сцені в напіввійськової формі в почесній варті з червоним прапором. Юні танцюристи в "будьонівках" і гімнастерках зобразили кавалерійський бій.

Крім цього, на зборах виступила представник російського парламенту Севастополя Катерина Алтабаєва. Вона побажала зберігати вірність комсомольським ідеалам і заявила, що в Севастополі збереглися найкращі комсомольці.

"Спеціально до святкування 100-річчя комсомолу в сусідній Росії створили оргкомітет. За його рішенням севастопольських ветеранів нагородили подяками та почесними знаками "Комсомольська слава". Ветеранам оголосили, що подяки їм вручають від імені Йосипа Кобзона", - розповіла керівник Спілки ветеранів комсомолу Севастополя Галина Мартиненко.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Сімферополі російські козаки прийняли присягу у учнів кадетського класу. У заході також брав участь священик Російської православної церкви.