RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Стало відомо про бійця-добровольця ЗСУ, який отримав тяжке поранення: фото

Український військовослужбовець, який отримав важку травму під час виконання бойового завдання на Донбасі, помер в лікарні.

Про це повідомляє активіст і волонтер Володимир Кошовенка на своїй сторінці в Facebook.

Кулеметник 92 бригади Олег Фомін помер в п'ятницю, 26 жовтня, о 02:00 у Львівському військовому госпіталі. Боєць надійшов в медзаклад з важкою травмою шийного відділу хребта. Спочатку його госпіталізували в Курахово, потім перевезли в Дніпро, після чого в Одесу, звідти вже перенаправили в госпіталь Львова.

Олег Фоміл був родом з села Ульяновка Олександрійського району Кіровоградської області. У нього залишилися вдома дружина і двоє малолітніх дочок.

Після школи Олег працював у колгоспі охоронцем. З початком війни пішов у військкомат і попросився на фронт. Після навчань в Миколаївській області його направили в 37 мотопіхотний батальйон. Після ротації став служити в 57 бригаді. Згодом підписав контракт на службу в 92 бригаді.

Як повідомляв "Апостроф", 15 жовтня на Донбасі від ворожого вогню снайперів загинув боєць з Черкас Антон Моспан. Він служив у військовій частині 3029, знаходився на посаді старшого сержанта.