RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Скандал у харківській школі: принижену школярку продовжують труїти

Дівчинка, яку не пригостили тортом в класі через не відмову батьків здавати гроші, почала отримувати повідомлення з образами.

Про це повідомляє телеканал ICTV.

"Деякі пишуть, що ти брехло, що ти така-сяка, що Наталя Вікторівна (представник батьківського комітету) На лікарняному через тебе. Я хочу відстоювати своє місце і не плакати, довести, що я сильна", - розповіла учениця 6-Б Діана.

Мама дівчинки прокоментувала, що дорослі з цієї історії висновків не зробили.

"Не у мене треба просити вибачення, а потрібно при всьому класі просити вибачення у Діани, це доросла людина образила її, і вона її принизила", - сказала вона.

Мама Наталя Вікторівна з "батьківської трійки", як називали себе члени батьківського комітету, понесла покарання. Вона більше не працює в цій школі, де викладала інформатику. У райвідділі освіти повідомили, що її звільнили заднім числом. Сама Наталя від коментарів відмовилася.

Нагадаємо, інцидент стався в харківській школі № 151. Ученицю 6-го класу принизили, що не пригостивши тортом, через відмову батьків брати участь в поборах.

Як повідомляв "Апостроф", у батьків школярів продовжують вимагати гроші на ремонт і обладнання. Про те, чому так відбувається читайте в матеріалі - Нова школа за батьківський рахунок: як українцям не платити двічі.