RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Совок незнищенний: в мережі розкрили цікаві деталі зустрічі Меркель з київськими студентами

Стало відомо, що на на зустріч студентів з канцлером Німеччини Ангелою Меркель в КНУ імені Тараса Шевченка могли потрапити не всі студенти, а лише "обрані".

Про це написала в Facebook журналістка Марина Шашкова.

"Списки щасливчиків формував Студпарламент університету з 5 (якщо я не помиляюся) факультетів. Від кожного по 30 студентів. Звичайно,"формував" - це голосно сказано. Почнемо з того, що КНУ навіть не робив анонсу серед студентів, що буде зустріч із Меркель. Я нічого не стверджую, але знаю, що багато в цей список потрапили за хорошим зв'язками в студпарламенті або в деканатах. Як завжди все в кращих традиціях", - написала журналіст.

Під її постом з'явилися бурхливі коментарі користувачів.

"Марина, там все гірше, ніж ти описала. Набирали студентів в основному з КІМО і тих, хто володіє німецькою. Тобто люди могли взагалі не знати,"хто ця жінка", але за рахунок знання німецької потрапити туди. Був кумедний момент, коли вона питає, мовляв, хто знає німецьку, і майже весь зал підняв руку. Не розумію, навіщо це, якщо вона володіє англійською. Самий пипець в совкових традиціях організації подібних зустрічей. Ну начебто, як секретар ЦК партії приїхав. Цензура - це окреме. Ти не міг поставити запитання, якщо його не схвалили. Тобто в адекватність студентів віри у керівництва немає взагалі", - написав Максим Степаненко.

Більш детально про зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель із студентами КНУ імені Шевченка читайте в матеріалі "Апострофа": Меркель - українським студентам: крім Донбасу є й інші серйозні проблеми.