RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Заллє дощами: синоптики уточнили прогноз погоди на неділю

У неділю, 4 листопада, практично на всій території України пройдуть дощі.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Опади прогнозують в західних регіонах, крім Закарпаття та Волині, на півночі і частково в центрі і на сході: у Київській та Харківській областях. На півдні України дощів не буде.

На Закарпатті температура повітря вдень складе +18...+20 градусів тепла, а вночі опуститься до +8...+10 градусів за Цельсієм. На решті території України і півдні країни буде 12...14 градусів вище нуля вдень і +6...+8 градусів вночі.

На півночі в центрі та на сході країни очікується від 9 до 13 градусів тепла в денний час доби та 3...7 з відміткою "плюс" в нічний. У Луганській області після заходу сонця буде близько нуля градусів.

У столиці України в Києві також прогнозують дощі. Температура повітря вночі покаже +6...+8 градусів, а вдень прогріється до +11...+13 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", істотне похолодання в Україні очікується лише в самому кінці осені: у 20-х числах листопада. Але початок листопада, так само, як і майже весь жовтень, буде радувати українців не осіннім теплом. Однак за словами синоптика, весь листопад Україну чекають температурні "гойдалки".