RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Погода на вихідні: синоптик розповіла, де в Україні випаде сніг

У суботу і неділю, 17-18 листопада, в деяких регіонах України слід очікувати мокрий сніг і штормовий вітер.

Про це повідомляє Еспресо.TV, посилаючись на слова синоптика Наталії Діденко.

У цей день температура в більшості областей України залишається стабільною. На заході стовпчики термометра покажуть +2 ...- 4 градуси, на півночі +2...- 1 градус, на сході -1...- 2 градуси, а в центральній частині країни +3...- 4 градуси. У Криму температура повітря буде вище - 6...8 градусів тепла. У південній частині України очікуються опади у вигляді мокрого снігу та сильний вітер.

У неділю, 18 листопада, можливий мокрий сніг на півночі України. Температурою повітря в межах 0...- 5 градусів вночі і +5... 0 градусів вдень.

"У Києві 17 листопада погода очікується без опадів, але в неділю, 18 листопада, в столиці буде хмарно. Температура повітря вдень в межах +1 градус", -сказала синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики розповіли, що цієї зими температура повітря буде на 2-3 градуси вище середньостатистичної температури за останні 10 років. Також стало відомо, що снігопад в Києві та інших регіонах України, який почався в середу, 14 листопада, принесе з собою сильне похолодання, яке накриє країну в два етапи. Синоптик назвав дати сильних морозів в Україні.